Szolgáltatásaink

szolgáltatás javítása

Elromlott számítógépek, laptopok javítása

A laptopok javítása sokféle problémát érint, mint például a hardverhibák, szoftverproblémák, vírusfertőzések, stb.

A meghibásodott gépek hibáinak okát feltárjuk és a kellő eszközökkel és szakértelemmel kijavítjuk. Szükség szerint meghibásodott alkatrész cseréjével, de minden esetben arra törekszünk , hogy alkatrész csere nélkül is megoldhassuk a problémát.

Számítógép, laptop gyorsítása és frissítése

A laptopok, számítógépek gyorsítása és javítása érdekében fontos a rendszeres frissítések telepítése, valamint a felesleges programok eltávolítása.

Amennyiben azt érzékeli, hogy számítógépe funkcionálisan lassabban reagál a kiadott parancsokra, vagy megakadnak az eddig tökéletesen működő alkalmazások, videók. Esetlegesen bizonyos funkciókat, amikre eddig képes volt már nem lát el gépe, forduljon hozzánk bizalommal!

gyorsítás 2
szolgáltatás fejlesztés

Eszközök fejlesztése

A laptopok, számítógépek fejlesztése folyamatosan zajlik a megjelenő új technológiákkal és igényekkel összhangban. Az újabb processzorok, nagyobb memória és tárolókapacitás lehetővé teszik a magasabb szintű játékok és szoftverek futtatását.

Ha szükségesnek érzi videókártya cseréjét, vagy szeretné ha több tárhelye lenne gépén, esetleg nem elegendő a memória/processzor a szükséges számú és erősségű alkalmazások kezelésére, keressen bizalommal számítógépe fejlesztésének/upgrade-elésének érdekében.

Karbantartás, takarítás, eszköz beüzemelés

Vállaljuk az időszakosan elvégzendő karbantartási és takarítási folyamatokat.
Sok problémát okozhatnak a számítógépben/laptopban lerakódó por és egyéb szennyeződések. Időközönként szükséges kitakarítani, annak elkerülése érdekében , hogy eszközünk ne legyen zárlatos, vagy ne melegedjen túl.


Ennek érdekében ha szüksége lenne a számítógép (alaplap. modulok, ház belseje, ventilátorok, ) teljes körű kitakarítására, eszközök processzorainak újra pasztázásra, számítógépe újra telepítésére, forduljon hozzánk és megoldjuk.

szolgáltatás tisztítás
szolgáltatás üzembe helyezés

Új eszközök üzembe helyezése

Ezalatt azt értjük, hogy új gép vásárlása esetén szükséges lehet az Operációs rendszer telepítése, driverek keresése-feltelepítése. Kívánt alkalmazások használatra kész telepítése eszközünkön. Vírusirtó munkába állítása.
Segítséget nyújtunk abban, hogy új eszköze személyre szabottan szolgálhassa igényeit.

Otthoni hálózat kialakítása, megvalósítása

Segítünk önnek otthonában kialakítani a modemtől az utolsó eszközig az internet elérést, belső otthoni hálózatok létrehozását. Wifi hálózatok kiépítését, jelerősítők felhelyezését. Hogy otthonában bármilyen eszközzel , bárhol kényelmesen élvezhesse internet hálózatát.

Hálózati nyomtatók, és eszközök beállítását használatba helyezését is szívesen megoldjuk.

szolgáltatás hálózat